Lidt om os hos Ørum Anlæg

Skal vi fortælle lidt om os selv, så tilbyder vi service indenfor flere områder.

Her på siden er der blot et lille udsnit af hvad Ørum Anlæg kan tilbyde og skulle du være i tvivl, så kan du til enhver tid sende en forespørgsel på netop det du ønsker at få lavet. Derudover tilbyder vi også totalrenovering af haver så de fremstår smukt og præsentabelt.

Er opgaverne i haven vokset dig over hovedet? Magter du ikke længere hækkeklipning, græsslåning eller andet udendørs arbejde? Er der noget bedre end at sidde og nyde en smuk og funktionel have?

kontakt Ørum Anlæg og få bugt med dagligdagens små problemer uden at du selv skal røre en finger. Som din anlægsgartner passer vi dine grønne områder.

Ørum Anlæg klarer mange forskellige opgaver inden for anlægsarbejde, og vi rydder altid op efter os selv, så du ikke skal bekymre dig om noget.

Vi indgår også gerne i faste aftaler, med intervaller efter dine ønsker og behov, så for eksempel at din hæk eller plæne ikke vokser uhæmmet.

Hos Ørum Anlæg får du, hvad du forventer og mere til. Vi lægger vægt på kvalitet og tillid, og derfor stræber vi altid efter glade og tilfredse kunder, når vi udfører vores arbejde.

FIRMAINFO​

Ørum Anlæg
CVR: 34433666

KONTAKT OS​

Telefon: 60 54 94 09
E-mail: oerumanlaeg@gmail.com